Deelnemen

Zoek je een leuke manier om samen creatief bezig te zijn? Volg dan een cursus of workshop bij Houtspelmaatwerk. Zowel kinderen als volwassenen kunnen kiezen uit diverse workshops.

Praktische informatie en aanmelden

De cursussen zijn geschikt voor groepen van 6-16 personen en duren gemiddeld twee uur. Sommige cursussen hebben een maximale groepsgrootte. Bij voldoende aanmeldingen gaan de cursussen door.

cursus aanbod

Hieronder een overzicht van de cursussen die ingepland zijn.

Onder creatieve workshops kunt u een overzicht zien van onze standaard workshops.

Workshop Zelf leren Schminken (volwassenen)

Donderdag 01-01-1970 van 00.00 tot 00.00 in Arnhem Zuid 

Workshop van 1 avond om de smaak te pakken te krijgen en handige tips en truuks te leren. Lees verder ...

Griezels en Wonden workshop (Volwassenen)

Donderdag 01-01-1970 van 00.00 tot 00.00 in Arnhem Zuid 

Hoe geweldig is het om je uit te kunnen leven met enge griezels schminken en gruwelijke nepwonden maken. Behalve leerzaam ook ontzettend gezellig. Wees welkom !  Lees verder ...

Cursus Zelf leren Schminken (volwassenen)

Donderdag 01-01-1970 van 00.00 tot 00.00 in Arnhem Zuid 

Zoek je een leuke manier om basiskennis schminken op te doen of deze weer op te frissen? Dat Kan! In 3 avonden krijg je een goed begin en vooral iedere keer een nieuwe uitdaging om goed en gezellig bezig te zijn. Lees verder ...

Handig om te weten

Houtspelmaatwerk heeft geen eigen cursuslocatie voor de workshops. Indien gewenst komen we ook bij jou op locatie. Zorg dan zelf voor tafels, stoelen, stroomvoorziening en goede verlichting, een wastafel met warm en koud water en een toilet. Het is de bedoeling dat er bij slecht weer altijd een mogelijkheid is om uit te wijken naar een overdekte locatie.

All rights reserved © Houtspelmaatwerk.nl