Creatieve Workshops

Zoekt u een leuke manier om samen creatief bezig te zijn? Volg dan een cursus of workshop bij Houtspelmaatwerk. Zowel kinderen als volwassenen kunnen kiezen uit diverse workshops.

Praktische informatie en aanmelden

De workshops zijn geschikt voor groepen van 4-12 personen en duren gemiddeld 2,5 uur. Sommige workshops hebben een maximale groepsgrootte of een specifieke leeftijdscategorie. Bij voldoende aanmeldingen gaan de workshops of cursussen door.

Heeft u een enthousiaste groep mensen verzameld en wilt u zelf een datum of tijdstip bepalen? Neem dan contact met ons op. Zowel overdag als 's avonds zijn er mogelijkheden.

Enkele workshops zijn ook geschikt om als inloopstand bij uw evenement te boeken. Mensen kunnen dan langskomen en bij interesse ter plekke creatief zijn. Denk hierbij aan Engels & Bengels en de Briljante Beestjes.

Workshop aanbod

Hieronder een overzicht van het standaard aanbod. Wilt u maatwerk neem dan gerust contact op via info@houtspelmaatwerk.nl voor de mogelijkheden.

Onder deelnemen kunt u zich inschrijven op de ingeplande workshops van aankomend seizoen.

Armband en naambord graveren (kinderfeestje)

Wil je je verjaardagsfeestje houden met een coole workshop erbij ? Kom dan een stoere armband en mooi naambord maken ! Lees verder ...

Cursus Zelf leren Schminken (volwassenen)

Zoek je een leuke manier om basiskennis schminken op te doen of deze weer op te frissen? Dat Kan! In 3 avonden krijg je een goed begin en vooral iedere keer een nieuwe uitdaging om goed en gezellig bezig te zijn. Lees verder ...

Griezels en Wonden workshop (Volwassenen)

Hoe geweldig is het om je uit te kunnen leven met enge griezels schminken en gruwelijke nepwonden maken. Behalve leerzaam ook ontzettend gezellig. Wees welkom !  Lees verder ...

Workshop Zelf leren Schminken (kinderfeestje)

Wilt u een super leuk en gezellig kinderfeestje op een orginele wijze invullen ? Dit kan met een workshop om zelf te leren schminken. Lees verder ...

Workshop Zelf leren Schminken (volwassenen)

Workshop van 1 avond om de smaak te pakken te krijgen en handige tips en truuks te leren. Lees verder ...

Handig om te weten

Houtspelmaatwerk heeft inmiddels een eigen cursuslocatie voor de workshops. Deze is geschikt voor maximaal 8 personen.

Bij uw aanmelding ontvangt u alle benodigde informatie.

Indien gewenst komen we ook bij u op locatie. Zorg dan zelf voor tafels, stoelen, stroomvoorziening en goede verlichting, een wastafel met warm en koud water en een toilet. Gezien de duur van een workshop en het Nederlandse weer dient dit altijd een overdekte locatie te zijn.

All rights reserved © Houtspelmaatwerk.nl